jún
4

Balaton utca

| Szerző: Fever Flower | 3:02 pm

Ma kezdett a festő, pár héten belül végzünk a költözéssel. Egyre közelebb az esemény, és bár még mindig biztos vagyok benne, hogy a létező legjobb házat találtuk meg, mégsem olyan jó belegondolni abba, hogy már soha nem fogunk ott lakni, ahol most. Nyilván. De szerettem. 21 évig laktunk ott, hozzá tud nőni az emberhez a hely. 

A hétvégén először álltam a teljesen kipakolt új ház nappalijában, amikor az utcáról meghallottam egy tejes kocsi hangját. A régi környéken is van ilyen, házi tejet árul, és hangos tehénbőgéssel jelzi közeledtét. Az új háznál nem csak bőg a kocsi, de egy gyerekkórus a Boci, boci tarkát is énekli. Éppen azt a sort ismételgették, hogy "Oda megyünk lakni, ahol tejet kapni".

Hát oda megyünk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://violettimes.blog.hu/api/trackback/id/tr824564876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ribizlifozelek · http://ribizlifozelek.blogspot.com/ 2012.06.04. 17:21:31

Szeretem a tejet, de nem vagyok biztos abban, hogy sokáig bírnám ezt a tejeskocsit...

Babette · http://admission.blog.hu 2012.06.04. 17:28:24

@ribizlifozelek: amelyik csak tehénnek álcázza magát az vicces, és csak rövid ideig hallani, amíg közel van a házhoz, ez az éneklős verzió ez lehet hogy durvább lesz :)

Fever Flower · http://violettimes.blog.hu/ 2012.06.04. 17:28:57

á, kész, képtelen vagyok követni, hova milyen névvel kéne kommentelni...
süti beállítások módosítása