okt
24

A Kármán Klubban hogy lehet ennyire olcsó az alkohol?

Ha jófej vagy, és a társaság minden tagjának fizetsz egy szamóca pálinkát, akkor számíthatsz rá, hogy a többiek késztetést éreznek majd annak viszonzására.

Elég beteg tud lenni, ha az olcsó alkoholtól részeg pszichológusok szakmai kérdésekről veszekszenek a műegyetemisták klubjában. De szinte csak ilyen helyzetekben tud teljes mértékben helytálló lenni az az érv, hogy "De Freud egy fasz volt!". Mert tényleg.

Kik azok a pasik, akik egy koncerten előre mennek kb az 5. sorig, és egész koncert alatt ott állnak, mintha le lennének betonozva?! Százszor balesetveszélyesebb, mintha együtt ugrálna a tömeggel...

Az a pasi, aki a pultnál a hátam mögül, felettem átnyúlva rendel előttem, az komolyan azt várja, hogy ezek után kedvesen csevegni fogok vele?! Hiába jegyzi meg, hogy milyen kritikus vagyok, ő a bunkó.

Lányok, akik koncert után a színpad szélén ücsörögtök lábat lóbálva. Ti sem gondoljátok komolyan, hogy majd elsétál mellettetek _a zenész_, aki azonnal szerelemre lobban és fel lesztek szedve, ugye?

Likó Marcell egy költő. Majd akkor fogok komolyan venni akármilyen tehetségkutatót, ha képesek lesznek olyan tehetségeket felkutatni, mint ők.

Hajnalban a Petfői hídon keresztül hazasétálni még mindig az egyik legjobb dolog.

Izomláz van a fenekemben. Nem, fogalmam sincs, hogy miért. Lehet, hogy viccesnek tűnik, de elég kellemetlen.

A bejegyzés trackback címe:

https://violettimes.blog.hu/api/trackback/id/tr743432850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása