máj
22

Tartalék pasi

| Szerző: Fever Flower | 10:11 pm

Van egy nagyon régi barátnőm, akivel 12 évig osztálytársak voltunk, aztán érettségi után két évig együtt is laktunk, és akkor a nővére is csatlakozott hozzánk. Tavaly augusztusban költöztek el tőlem a lányok, de ennyi év alatt a szüleink is jó barátok lettek – két egyedülálló anyuka, hamar egymásra találtak. Az én kapcsolatom a lányokkal egy kissé megszakadt, de anyáinkon keresztül azért hallunk egymásról.

Legutóbb a két anyuka színházba ment, ahova is a lányok anyukája hozni akart egy pasit. Ez valami last minute szervezés volt, az előadás előtt próbáltak meg neki még egy jegyet venni, de nem tudtak, így a pasi hazament. Na izgi téma, ki az a pasi, szóval Anya kifaggatta. Kiderült, hogy nyáron ismerték meg az Operafesztiválon, egy 30as fogorvos, a lányokra mozdult rá, de ők a legkevésbé sem érdeklődtek iránta, így a pasi az anyjuk nyakán ragadt, aki egyszerűen csak nem akart bunkó lenni, így beszélgetett vele. Na azóta is beszélgetnek viszonylagos rendszerességgel. Anyám meglátása szerint a másik anyuka csak melegen tartja a pasit addig, amíg valamelyik lánya úgy nem dönt, hogy épp szüksége lenne egy 30as fogrovosra, mondjuk családalapítás céljából…

Én egyrészt őszintén sajnálom szerencsétlen pasit, hogy anyukákon keresztül próbál nőt szerezni, másrészt megjegyeztem Anyának, hogy ő is tarthatna nekem így melegen egy harmincas fogorvost családalapítási célokra, de azt mondta, hogy tartsak magamnak… :)

A bejegyzés trackback címe:

https://violettimes.blog.hu/api/trackback/id/tr943432715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása