sze
22

Sárga bocsánat

| Szerző: Fever Flower | 12:26 am

A legrealistább forgatókönyvünk az volt, hogy a csütörtöki képviselő-testületi döntésig megtalálják majd a ZP tulajdonosok azt a zsebet, amibe a borítékot kell csúsztatni a meghosszabbított közterület használati engedélyért cserébe. Lehet, hogy nem találták meg a zsebet, vagy csak túl mély volt, nem tudom. De nem is érdekel. Csak azt nem tudom felfogni, hogy lehet egy képviselő ennyire rövidlátó... Több mint 80ezer aláírás, és több mint 40ezren tüntettünk jelenlétünkkel is a vasárnapi koncerteken. Hogy nem képes néhány évvel tovább látni, és felismerni azt, hogy "basszus, jókora tömeget haragítok ezzel magamra, a végén még nem marad ember, aki újraválasszon". 

Továbbá meglehetősen bosszantó az engedély meg-nem-adásának oka. Hogy ugye hangos. És ugye a lakók. És a kerület persze nyitott, hogy új helyre költöztesse őket. Ahol jobb, mert nem zavar senkit. Ettől jobb... érted.

Mert a legközelebbi lakóház is légvonalban 300 méter, mert körülötte nincs más csak egyetemi oktató épület, kollégium, irodaház, meg egy Duna. Komolyan, mutasson már valaki ettől jobb helyet a város közepén...

Ezután szembesültem facebookon a mai nap blog-tragédiájával, és akkor felhívtam az Anyukámat.

A bejegyzés trackback címe:

https://violettimes.blog.hu/api/trackback/id/tr73433018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása